image

Onze vakgebieden

Over ons

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfs-, en/of kantoorruimte? Wij zijn een online platform met bedrijfsmatig aanbod op diverse locaties in Nederland. In veel gevallen voldoet een pand niet direct aan de wensen van de zoekende ondernemer en daarom willen wij u graag helpen bij een passende oplossing. Door uw wensen bij ons kenbaar te maken kunnen wij samen kijken naar een optimale invulling.

Aan- en verhuur

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse objecten verkocht en verhuurd. Daardoor hebben we in de loop van de tijd veel contacten opgedaan met diverse pandeigenaren en klanten. Hierdoor weten we wat er speelt en welke wensen ondernemers vaak hebben.

Nieuwbouw

Veel van ons aanbod betreft ook nieuwbouw. Daarbij kijken we met de ontwikkelaar naar passende kandidaten en ligt de nadruk op maatwerk. We peilen de zoekvraag in de betreffende omgeving en willen klanten graag een passende huisvesting aan kunnen bieden.

Onderverhuur of vervangende locatie

Heeft u leegstand in uw bedrijfspand omdat u minder ruimte bent gaan gebruiken? Door de leegstaande ruimte te verhuren of te verkopen kunt u veel kosten besparen. Of misschien huurt u op dit moment een ruimte die eigenlijk veel te groot voor u is. In deze gevallen willen wij u graag helpen met het zoeken naar een huurder of koper voor uw bedrijfspand of een vervangende locatie te zoeken.

Maatschappelijk en Leegstaand Vastgoed

Heeft u of kent u iemand die maatschappelijk vastgoed in bezit heeft, zoals in zorg gerelateerd vastgoed en in scholen of leegstaand vastgoed? Wij zijn namelijk geïnteresseerd in deze objecten.

Neem gerust contact met ons op voor een leuk aanbod.

 

Ons aanbod